جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ناگت مرغ
-(0 Body) 
ناگت مرغ
Visitor 322
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

فيله مرغ: 400گرم
پياز متوسط: 1عدد
سير: 2حبه
نمک و فلفل : به ميزان لازم
پنير موزارلا: 50گرم
پنير فيلافيلا: 50 گرم
پودر سوخاري: 1پيمانه
ادويه: 1 قاشق چايخوري
انرژي کل 1400 کيلو کالري

روش تهيه:
 

فيله مرغ را به همراه پياز خرد شده و سير در مخلوط کن بريزيد تا کاملاً پوره شود. سپس نمک، فلفل سياه و پنيرها را به مرغ بيفزاييد و کاملا مخلوط نماييد. اکنون از خمير آماده به اندازه گردو برداريد، در دست گرد کنيد و بين دست ها بغلتانيد تا لوله اي شکل شود. سپس در ترکيب آرد سوخاري و ادويه بغلتانيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد. اکنون باگت ها را در روغن داغ سرخ نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image