مواد لازم:
نودل: 200گرم
سويا سس: يک سوم پيمانه
کرفس: 2 ساقه
هويج پخته: 2عدد
فلفل دلمه اي سبز و قرمز: از هر کدام يک دوم عدد
قارچ: 200گرم
گوجه فرنگي: 2عدد
روغن زيتون: 2قاشق سوپخوري
زنجبيل رنده شده تازه: 1قاشق چايخوري
اسفناج: 150گرم
انرژي کل 1300 کيلوکالري
روش تهيه:
نودل را در مقداري آب داغ بريزيد و منتظر بمانيد تا نرم شود. سپس آن را آبکش نموده و سويا سس را اضافه کنيد.
تمام سبزيجات را به صورت هم اندازه و کبريتي خرد کنيد. ظرف مخصوص (وک) را روي حرارت قرار دهيد و روغن زيتون را کف ظرف بريزيد. حالا به ترتيب کرفس نگيني را ريخته، حدود 2 دقيقه تفت دهيد. سپس هويج خلالي را بريزيد و حدود 3 دقيقه تفت دهيد. آنگاه فلفل دلمه اي کبريتي و سپس قارچ وگوجه فرنگي خرد شده را بيفزاييد. کمي که تفت خورد، زنجبيل رنده شده و اسفناج را اضافه نماييد. سپس شعله را خاموش کنيد. اکنون نودل را با اين سبزيجات مخلوط نماييد و در ظرف مناسب بريزيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100