? مواد لازم:
گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پيمانه
کرفس خلال شده:1 پيمانه
هويج خلال شده:2/1 پيمانه
فلفل دلمه خلال شده:2/1 پيمانه
قارچ ورقه شده :1 پيمانه
ذرت پخته شده :2/1 پيمانه
پياز سرخ شده:1 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي تخم گرفته و خلال شده :2/1 پيمانه
کره : 1 قاشق غذا خوري
سويا سس : مقداري
? طرز تهيه :
روغن را داخل تابه ريخته کمي که گرم شد، گوشت و پياز سرخ شده را با هم تفت دهيد، آن گاه گوشت و پياز رااز داخل تابه برداريد و به جاي آن فلفل دلمهاي را کمي تفت داده، هويج و کرفس رادر تابه ريخته کمي همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگي خلال شده را به مواد اضافه کنيد وکم کم هم بزنيد هنگامي که همه ي مواد پخته شد ، گوشت و پياز و سوياسس را به مواد افزوده کمي تفت بدهيد.
اين غذا فقط باتفت دادن پخته ميشود.
از گوشت قرمز يا ماهي يا ميگو نيز ميتوان استفاده کرد، فقط حرارت بايد تند و يکنواخت باشد.
منبع:www.vista.ir