جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک‌ لپه‌ و به‌ تند
-(0 Body) 
خوراک‌ لپه‌ و به‌ تند
Visitor 293
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم‌:
? لپه‌: 200 گرم‌
? روغن‌ زيتون‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
? پياز ساطوري‌ شده‌: يك‌ عدد
? سير ساطوري‌ شده‌: 2 حبه‌
? زنجفيل‌ رنده‌ شده‌: يك‌ قاشق‌ چايخوري‌
? پودر فلفل‌ قرمز: يك‌ قاشق‌ چايخوري‌
? زيره‌ سبز: يك‌ قاشق‌ چايخوري‌
? زردچوبه‌: نصف‌قاشق‌ چايخوري‌
? سيب‌ زميني‌: يك‌ عدد
? به‌: يك‌ عدد
? برنج‌ پخته‌ شده‌: يك‌ پيمانه‌
? آب‌: 600 سي‌سي‌
? عصاره‌ سبزي‌ گالينابلانكا: 2 عدد
? آب‌ليمو ترش‌ تازه‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
? تخم‌گشنيز خرد شده‌: 1 قاشق‌ چايخوري‌
? گوجه‌ فرنگي‌ ريز: 400 گرم‌

خوراک‌ لپه‌ و به‌ تند

? طرز تهيه‌:
لپه‌ها را، كه‌ از شب‌ قبل‌ خيس‌ كرده‌ايم‌، باروغن‌ زيتون‌، پياز و سير تفت‌ مي‌دهيم‌ تا پيازهانرم‌ شود، سپس‌ سيب‌زميني‌ را به‌ قطعات‌ درشت‌خرد كرده‌ و به‌ همراه‌ گوجه‌ فرنگي‌ و <<به‌<حبه‌قندي‌ شده‌ به‌ ظرف‌ اضافه‌ مي‌كنيم‌ و 10 دقيقه‌تفت‌ مي‌دهيم‌، آنگاه‌ برنج‌، عصاره‌ سبزي‌ و آب‌ راافزوده‌ و به‌ مدت‌ 25 دقيقه‌ روي‌ حرارت‌ ملايم‌هم‌ مي‌زنيم‌، سپس‌ زيره‌، زردچوبه‌ و فلفل‌ قرمز راافزوده‌ و مرتب‌ هم‌ مي‌زنيم‌ تا غليظ شود، آنگاه‌آن‌ را از روي‌ حرارت‌ برداشته‌ و زنجفيل‌، آب‌ليموترش‌ و تخم‌ گشنيز را به‌ آن‌ افزوده‌ و مخلوطمي‌كنيم‌. در آخر آن‌ را در ظرف‌ كشيده‌ و به‌همراه‌ برگ‌ گشنيز تازه‌ تزيين‌ و ميل‌ مي‌كنيم‌.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image