? مواد لازم:
? لپه: 200 گرم
? روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
? پياز ساطوري شده: يك عدد
? سير ساطوري شده: 2 حبه
? زنجفيل رنده شده: يك قاشق چايخوري
? پودر فلفل قرمز: يك قاشق چايخوري
? زيره سبز: يك قاشق چايخوري
? زردچوبه: نصفقاشق چايخوري
? سيب زميني: يك عدد
? به: يك عدد
? برنج پخته شده: يك پيمانه
? آب: 600 سيسي
? عصاره سبزي گالينابلانكا: 2 عدد
? آبليمو ترش تازه: 2 قاشق غذاخوري
? تخمگشنيز خرد شده: 1 قاشق چايخوري
? گوجه فرنگي ريز: 400 گرم
? طرز تهيه:
لپهها را، كه از شب قبل خيس كردهايم، باروغن زيتون، پياز و سير تفت ميدهيم تا پيازهانرم شود، سپس سيبزميني را به قطعات درشتخرد كرده و به همراه گوجه فرنگي و <<به<حبهقندي شده به ظرف اضافه ميكنيم و 10 دقيقهتفت ميدهيم، آنگاه برنج، عصاره سبزي و آب راافزوده و به مدت 25 دقيقه روي حرارت ملايمهم ميزنيم، سپس زيره، زردچوبه و فلفل قرمز راافزوده و مرتب هم ميزنيم تا غليظ شود، آنگاهآن را از روي حرارت برداشته و زنجفيل، آبليموترش و تخم گشنيز را به آن افزوده و مخلوطميكنيم. در آخر آن را در ظرف كشيده و بههمراه برگ گشنيز تازه تزيين و ميل ميكنيم.
منبع:www.vista.ir