مواد لازم
450 گرم ماكاروني پيچ
3 قاشق غذاخوري روغن زيتون
2 عدد هويج- يك دسته كوچك كلم بروكلي
5/1 فنجان نخودفرنگي تازه
يك عدد فلفل قرمز يا زرد دلمه اي
دو ساقه كرفس
4 عدد پيازچه
يك عدد گوجه فرنگي بزرگ
سه چهارم فنجان يا 75 گرم زيتون بدون هسته
يك فنجان پنير چدار يا موزارلا و يا تركيبي از هر دو
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
مواد لازم براي سس سالاد:
3 قاشق غذاخوري سركه
4 قاشق غذاخوري روغن زيتون
يك قاشق غذاخوري سس خردل
يك قاشق غذاخوري كنجد
2 قاشق چايخوري تركيبي از سبزيجات معطر تازه خرد شده مثل جعفري، ريحان، نعنا و كمي پودر آويشن.
طرز تهيه:
1- ماكاروني را در مخلوط آب و نمك در حال جوش ريخته و بگذاريد تا خوب پخته و نرم شود. براي اين منظور معمولاً حدود نيم ساعت زمان لازم است ولي به طور كلي به دستورالعمل روي جعبه مراجعه كنيد. پس از آبكشي، ماكاروني را در زير آب خنك گرفته تا مرحله پختن متوقف شود. سپس آن را به كاسه اي بزرگ منتقل كرده و 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون را به آن اضافه كرده و طوري به هم بزنيد كه ماكاروني به روغن آغشته شود.
2- در قابلمه كوچك ديگري هويج، كلم بروكلي و نخودفرنگي را در آب بپزيد. سپس آنها را درون آبكشي ريخته و بر روي اين مخلوط سبزيجات نيز آب سرد بريزيد.
3- كلم بروكلي و هويج ها را خرد كرده و به همراه نخودفرنگي و زيتون هاي بدون هسته به ماكاروني اضافه كنيد. گوجه فرنگي، فلفل، كرفس و پيازچه را نيز به صورت نگيني خرد كرده و به بقيه مواد بيفزاييد.
4- در ظرف ديگري مواد سس را با هم مخلوط كرده و سپس سس حاصله را بر روي مواد سالاد بريزيد. سالاد را به صورت كامل به اين سس آغشته كرده و براي اطمينان از مزه آن كمي از آن را چشيده و با توجه به ذائقه خود در صورت نياز، نمك، فلفل، روغن زيتون و يا سركه اضافه كنيد. در پايان پنير رنده شده را بر روي سالاد ريخته و مدت 15 دقيقه صبر كنيد تا سالاد كاملاً سرد شده و سپس ميل كنيد.
منبع: www.vista.ir