جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان کشمشي مغزدار
-(0 Body) 
نان کشمشي مغزدار
Visitor 268
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آرد : 500گرم
مايه خمير: 2 قاشق سوپخوري
شکر: 70گرم
شير ولرم: نصف پيمانه (80گرم)
کره پاستوريزه: 50گرم
نمک: يک هشتم قاشق چايخوري
تخم مرغ: 2عدد
گردوي خردشده: 50 گرم
کشمش: 50گرم
زرده تخم مرغ: 1عدد
زعفران: به ميزان لازم
شربت : مقداري
پودر نارگيل و پودر پسته براي تزيين: به ميزان لازم
انرژي کل 3400 کيلوکالري

روش تهيه:
 

فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت از قبل گرم کنيد. آرد را در يک کاسه بزرگ الک کرده و وسط آن را گود نماييد. مايه خمير، کمي شکر، شير ولرم و کمي آرد را مخلوط نماييد و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد 15 دقيقه بماند تا عمل آيد. کره را آب کرده به همراه مايه خمير عمل آمده، نمک و تخم مرغ به آرد اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا به شکل خمير يکدستي درآيد. سپس روي آن را بپوشانيد و 30 دقيقه بگذاريد بماند. سپس گردوي خرد شده و کشمش را بيفزاييد. بعد خمير را به چهار قسمت کنيد و به شکل دلخواه درآوريد و روي آن را کمي زرده تخم مرغ و زعفران بماليد و بگذاريد خمير 15 دقيقه ديگر استراحت کند. سپس در طبقه وسط فر به مدت 60-50 دقيقه قرار دهيد تا بپزد. بعد از اينکه کمي سرد شد، روي آن مقداري شربت بزنيد و با پودر نارگيل وپسته تزيين نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image