جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


نان کشمشي مغزدار
-(0 Body) 
نان کشمشي مغزدار
Visitor 267
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آرد : 500گرم
مايه خمير: 2 قاشق سوپخوري
شکر: 70گرم
شير ولرم: نصف پيمانه (80گرم)
کره پاستوريزه: 50گرم
نمک: يک هشتم قاشق چايخوري
تخم مرغ: 2عدد
گردوي خردشده: 50 گرم
کشمش: 50گرم
زرده تخم مرغ: 1عدد
زعفران: به ميزان لازم
شربت : مقداري
پودر نارگيل و پودر پسته براي تزيين: به ميزان لازم
انرژي کل 3400 کيلوکالري

روش تهيه:
 

فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت از قبل گرم کنيد. آرد را در يک کاسه بزرگ الک کرده و وسط آن را گود نماييد. مايه خمير، کمي شکر، شير ولرم و کمي آرد را مخلوط نماييد و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد 15 دقيقه بماند تا عمل آيد. کره را آب کرده به همراه مايه خمير عمل آمده، نمک و تخم مرغ به آرد اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا به شکل خمير يکدستي درآيد. سپس روي آن را بپوشانيد و 30 دقيقه بگذاريد بماند. سپس گردوي خرد شده و کشمش را بيفزاييد. بعد خمير را به چهار قسمت کنيد و به شکل دلخواه درآوريد و روي آن را کمي زرده تخم مرغ و زعفران بماليد و بگذاريد خمير 15 دقيقه ديگر استراحت کند. سپس در طبقه وسط فر به مدت 60-50 دقيقه قرار دهيد تا بپزد. بعد از اينکه کمي سرد شد، روي آن مقداري شربت بزنيد و با پودر نارگيل وپسته تزيين نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image