جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان کماج
-(2 Body) 
نان کماج
Visitor 294
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آب : 500ميلي ليتر
شکر: 1 قاشق سوپخوري
پودر مايه خمير: 1 قاشق سوپخوري
نمک : 1 قاشق چايخوري
روغن مايع: 2 قاشق سوپخوري
آرد نان: 1 کيلوگرم
کشمش(در صورت دلخواه): 50گرم
انرژي کل 3900 کيلو کالري

روش تهيه:
 

براي عمل آوردن مايه خمير ابتدا در ظرف مناسبي يک دوم پيمانه از آب را بريزيد و شکر را در آن حل کنيد و پودر مايه خمير را روي آب بپاشيد. سپس روي ظرف را بپوشانيد و صبر کنيد تا مايه خمير فعال شود. حالا در ظرف بزرگي مايه خمير عمل آمده، نمک، روغن مايع و باقيمانده آب را با هم مخلوط کنيد. آنگاه آرد را به تدريج به مخلوط فوق بيفزاييد و ورز دهيد تا جايي که خمير به دست نچسبد. توجه داشته باشيد که آرد اضافي به خورد خمير ندهيد و با ورز دادن خمير را عمل آوريد. کف ظرف بزرگي را چرب کنيد، خمير را به صورت توپ بزرگي درآوريد و درون ظرف قرار دهيد. روي خمير را با پارچه ضخيمي بپوشانيد و ظرف را در دماي آشپزخانه به مدت تقريبي يکساعت استراحت دهيد.
پس از گذشت اين زمان، در صورت دلخواه، کشمش را به خمير بيفزاييد. حالا از خمير، چانه هايي درست کنيد و با فاصله، درون سيني فر چرب شده قرار دهيد. خمير را دوباره به مدت 30 دقيقه با پوشش استراحت دهيد.
حالا سيني را به مدت تقريبي 30 دقيقه درون فر از قبل گرم شده با دماي 200درجه سانتيگراد قرار دهيد تا روي نان ها طلايي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image