مواد لازم:
برنج: 1 ليوان (225 گرم)
روغن مايع: 5-4 قاشق سوپخوري
زيره سبز: يک دوم قاشق چايخوري
زيره سياه: يک چهارم قاشق چايخوري
هل سبز :4عدد
ميخک: 4 عدد
پياز خرد شده متوسط: 1عدد
هويج خرد شده متوسط: 1عدد
نخود فرنگي: يک دوم پيمانه (50گرم)
بادام هندي: يک چهارم پيمانه (25گرم)
ذرت: يک سوم پيمانه (50گرم)
آب :2ليوان (500گرم)
نمک: به مقدار لازم
انرژي کل 1300 کيلوگرم
روش تهيه:
برنج را بشوييد و با آب گرم حدود 30 دقيقه خيس کنيد. آنگاه در يک تابه روغن را گرم نماييد. سپس تمامي ادويه ها را اضافه کنيد و به مدت 1-2 دقيقه تفت دهيد.پس از آن پياز را بيفزاييد و حدود 5 دقيقه تفت دهيد. بعد هويج را اضافه کنيد و حدود 4-3 دقيقه تفت دهيد. در اين هنگام آب اضافي برنج را خارج نماييد و آن را به مواد اضافه کنيد. سپس نخود فرنگي، بادام هندي و ذرت را به مواد بيفزاييد و حدود5 -4 دقيقه تفت دهيد.
در اين مرحله آب و نمک را به ظرف اضافه کنيد و بگذاريد جوش بيايد. در ظرف را بگذاريد تا آب برنج کشيده شود. اکنون اجازه دهيد تا برنج با حرارت ملايم دم بکشد و سپس سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100