جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلوي سبزيجات
-(0 Body) 
پلوي سبزيجات
Visitor 287
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

برنج: 1 ليوان (225 گرم)
روغن مايع: 5-4 قاشق سوپخوري
زيره سبز: يک دوم قاشق چايخوري
زيره سياه: يک چهارم قاشق چايخوري
هل سبز :4عدد
ميخک: 4 عدد
پياز خرد شده متوسط: 1عدد
هويج خرد شده متوسط: 1عدد
نخود فرنگي: يک دوم پيمانه (50گرم)
بادام هندي: يک چهارم پيمانه (25گرم)
ذرت: يک سوم پيمانه (50گرم)
آب :2ليوان (500گرم)
نمک: به مقدار لازم
انرژي کل 1300 کيلوگرم

روش تهيه:
 

برنج را بشوييد و با آب گرم حدود 30 دقيقه خيس کنيد. آنگاه در يک تابه روغن را گرم نماييد. سپس تمامي ادويه ها را اضافه کنيد و به مدت 1-2 دقيقه تفت دهيد.پس از آن پياز را بيفزاييد و حدود 5 دقيقه تفت دهيد. بعد هويج را اضافه کنيد و حدود 4-3 دقيقه تفت دهيد. در اين هنگام آب اضافي برنج را خارج نماييد و آن را به مواد اضافه کنيد. سپس نخود فرنگي، بادام هندي و ذرت را به مواد بيفزاييد و حدود5 -4 دقيقه تفت دهيد.
در اين مرحله آب و نمک را به ظرف اضافه کنيد و بگذاريد جوش بيايد. در ظرف را بگذاريد تا آب برنج کشيده شود. اکنون اجازه دهيد تا برنج با حرارت ملايم دم بکشد و سپس سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image