مواد لازم:
لوبيا سفيد: 200گرم
گوشت گوسفندي با استخوان: 400گرم
پياز : 1عدد
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و زرد چوبه: به ميزان لازم
انرژي کل 1400 کيلوکالري
روش تهيه:
لوبيا را از شب قبل خيس خورده است، با گوشت، پياز چندقاچ و دو ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. در اين حالت کف روي آن را برداريد. سپس رب گوجه فرنگي و ادويه جات را با مقداري روغن تفت داده به آبگوشت اضافه نماييد و شعله را ملايم کرده، اجازه دهيد تا مواد کاملا پخته و آبگوشت لعابدار شود. زماني که آبگوشت به تعداد نفرات شد، آن را از روي شعله برداشته به همراه ترشي و پياز سرو کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100