مواد لازم:
گوشت گوسفندي (دنده و گردن): 500گرم
پياز خام: 1عدد
جوي پوست کنده: 200گرم
نمک، فلفل و زرد لاله :به ميزان لازم
روغن محلي (يا کره) : 100ميلي ليتر
کشک: 1 پيمانه
انرژي کل 3400 کيلوکالري
روش تهيه:
گوشت آبگوشتي را با پياز چهارقاچ روي حرارت قرار دهيد و پس از چند جوش جو را بيفزاييد و پس از پختن جو، محتويات را آنقدر بگوبيد تا شبيه حليم کشدار شود(مي توان از گوشتکوب برقي استفاده نمود.) سپس زرد لاله را با روغن محلي (کره) و فلفل تفت دهيد و به آش اضافه کنيد. همچنين مقداري آب به آبگوشت اضافه نماييد تا کمي رقيق تر از حليم شود. در پايان کشک را نيز اضافه کرده و هم بزنيد و در ظرف بکشيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100