جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آبگوشت جو(اراک)
-(3 Body) 
آبگوشت جو(اراک)
Visitor 348
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

گوشت گوسفندي (دنده و گردن): 500گرم
پياز خام: 1عدد
جوي پوست کنده: 200گرم
نمک، فلفل و زرد لاله :به ميزان لازم
روغن محلي (يا کره) : 100ميلي ليتر
کشک: 1 پيمانه
انرژي کل 3400 کيلوکالري

روش تهيه:
 

گوشت آبگوشتي را با پياز چهارقاچ روي حرارت قرار دهيد و پس از چند جوش جو را بيفزاييد و پس از پختن جو، محتويات را آنقدر بگوبيد تا شبيه حليم کشدار شود(مي توان از گوشتکوب برقي استفاده نمود.) سپس زرد لاله را با روغن محلي (کره) و فلفل تفت دهيد و به آش اضافه کنيد. همچنين مقداري آب به آبگوشت اضافه نماييد تا کمي رقيق تر از حليم شود. در پايان کشک را نيز اضافه کرده و هم بزنيد و در ظرف بکشيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image