اين سوپ به يکي از کشورهاي مسلمان آفريقاي شمالي يعني مراکش تعلق دارد. در اين سوپ پروپيمان، انواع و اقسام مواد مغذي و مقوي را ميتوان يافت.
با نيمنگاهي به مواد لازم زير به ادعاي ما پي ميبريد. مواد را آماده کرده و سوپي پرخاصيت درست کنيد.
? مواد لازم براي 6 نفر:
75 گرم يا يکدوم پيمانه نخود (شب تا صبح خيسانده شود)
15 گرم يا يک قاشق سوپخوري کره
225 گرم گوشت لخم گوسفند (خورشي خرد شود)
يک عدد پياز (خرد شود)
450 گرم گوجهفرنگي (پوستکنده و خرد شود)
20 گرم يا 2 ساقه برگ کرفس (خرد شود)
2 قاشق سوپخوري جعفري (خردشود)
يک قاشق سوپخوري گشنيز تازه (خردشود)
نصف قاشق چايخوري پودر زنجبيل
نصف قاشق چايخوري زردچوبه
يک قاشق چايخوري دارچين آسيابشده
5/ 7 پيمانه آب
75 گرم يا يک دوم پيمانه عدس
75 گرم ماکاروني رشتهاي سوپي (ورميشل)
2 عدد زرده تخممرغ [آشنايي با خواص تخممرغ]
آب يک عدد ليموترش
نمک و فلفل سياه به ميزان کافي
چند برگ گشنيز براي تزئين
? طرز تهيه:
1 . کره را در قابلمه بزرگي ريخته و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا آب شود، سپس تکههاي گوشت را در کره به مدت 3 تا 4 دقيقه يا تا زماني که گوشت قهوهايرنگ شود، تفت دهيد.
2 . گوجه فرنگي، برگ کرفس، جعفري، گشنيز و پياز را به همراه ادويهجات شامل زنجبيل، دارچين و زردچوبه اضافه کرده و با نمک و فلفل سياه مزهدار کنيد، سپس آب، عدس و نخود خيسخورده را نيز بيفزاييد.
3 .شعله اجاقگاز را براي مدت 10 دقيقه بالا ببريد تا کف مواد در سطح سوپ جمع شود؛ سپس آن را با قاشق برداريد و بيرون بريزيد. پس از آن شعله را کم کرده و اجازه دهيد سوپ روي شعله کم اجاقگاز به مدت 2ساعت يا تا زماني که نخود و گوشت بپزد، حرارت ببيند.
4 . حالا زمان اضافهکردن ورميشل يا همان رشته سوپي است. پس از آن حدود 10 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا ورميشل نرم شود.
5 . در ظرف ديگري زردههاي تخممرغ را در کمي آبليموترش هم بزنيد و به سوپ اضافه کنيد ولي توجه داشته باشيد که پس از يکي دو جوش خوردن، سوپ بايد از روي اجاق برداشته شود؛ سپس همينطور هم بزنيد تا غليظ شود.
حالا سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و پس از تزئين با برگهاي گشنيز همراه ليموترش سرو کنيد.
منبع:www.vista.ir