مواد لازم براي 4 نفر:
30 ميلي ليتر يا دو فنجان روغن آفتابگردان
25 ميلي ليتر يا يك و نيم فنجان روغن زيتون
يك بادمجان كه از طول به لايه هاي نازكي تقسيم شده است يك فلفل دلمه اي قرمز كه از طول به لايه هاي نازك تقسيم شده است
پنج عدد گوجه فرنگي
دوعدد سير كه به خوبي خرد شده است
دو حبه سير كه به خوبي خرد شده است
150ميلي ليتر آب مرغ يا گوشت
225 گرم يا دو فنجان برنج كه پخته شده است
40 گرم زيتون كه به خوبي خرد شده است
350 گرم خمير
دستور تهيه:
ابتدا فر را 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت گرم مي كنيد.
15 ميلي ليتر از روغن آفتابگردان را در ظرفي قرار مي دهيد و برش هاي بادمجان را در ظرف مي گذاريم و براي 4 تا 5 دقيقه آن را تفت مي دهيم و بعد از آن بادمجان ها را روي توري يا دستمال تميز قرار مي دهيم تا روغن اضافي اش گرفته شود قطعات بريده و باريك شده فلفل دلمه اي قرمز را به ظرف اضافه مي كنيم.در ظرف را مي گذاريم و براي 5 تا 6 دقيقه آن را به خوبي حرارت مي دهيم تا فلفل ها كاملاً نرم شده و كمي طلايي رنگ شوند. پوست گوجه فرنگي ها را جدا كرده و آنها را حلقه حلقه مي كنيم براي اين كار گوجه فرنگي ها را در آب جوش قرار مي دهيم سپس پوست آنها را جدا مي كنيم.روغن زيتون را در ظرف (تابه) مي ريزيم و موسير و پياز را به آن اضافه مي كنيم و براي 4 دقيقه آن را با شعله كم حرارت مي دهيم تا كاملاً نرم شوند.سپس برشهاي حلقه اي گوجه را به آن اضافه مي كنيم و براي چند دقيقه ديگر آنها را با هم حرارت مي دهيم تا كاملاً نرم شوند در اين مرحله ادويه را مثل نمك و فلفل اضافه كرده و اگر از طعم و بوي ريحان لذت مي بريد مي توانيد برگ هاي تميز و شسته شده ريحان را نيز كه به صورت متوسط خرد كرده ايد به ماهيتابه اضافه كنيد. هسته هاي زيتون را گرفته و خرد مي كنيم و به تابه اضافه مي كنيم. در اين مرحله حرارت زير تابه را زياد كرده و بلافاصله آبگوشت يا مرغ را مي افزاييد تا مواد كاملاً به جوش آيند.بعد از آن بادمجان و مخلوط مواد تابه را با هم مخلوط كرده در ظرف مناسبي ريخته و برنج پخته شده را روي آن مي ريزيد. حالا مخلوط شما آماده است. كافي است خمير پيتزا را روي آن قرار دهيد و اطراف خمير را كاملاً صاف كنيد و تا اطراف ظرف بكشيد (خمير بايد كمي از ظرف مورد نظر شما بزرگتر باشد)
مواد را به همين صورت براي 25 دقيقه داخل فر بگذاريد تا كاملاً روي آن طلايي شود. بعد از آماده شدن پيتزا آن را به درون ظرف مناسب ديگري منتقل كنيد و آن را سر ميز يا سفره ببريد. مي توانيد اين غذا را با سالاد ميل كنيد و از طعم دلنشين اين غذاي ساكنان مناطق مديترانه لذت ببريد.
منبع: www.vista.ir