جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کمپوت ميوه هاي تابستاني
-(14 Body) 
کمپوت ميوه هاي تابستاني
Visitor 417
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

زرد آلو يا قيسي دونيم شده: 5 عدد
شليل دو نيم شده : 4عدد
آلو قرمز بدون هسته: 4عدد
هلوي چهار قسمت شده: 4عدد
گيلاس بدون هسته: 200گرم
آب انگور يا آلبالو: 1 ليوان (250 ميلي ليتر)
عسل: 120 ميلي ليتر
انرژي کل 1100 کيلوکالري

روش تهيه:
 

همه ميوه ها را (به جز گيلاس) به مدت 30 ثانيه در آب جوش قرار دهيد و سپس در آب يخ بريزيد. با اين روش پوست ميوه ها به راحتي جدا مي شود. آب انگور يا آلبالو، عسل و1 ليوان آب را در ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به مدت 4-3 دقيقه بجوشد. ميوه ها را در مقادير کم و به دفعات به شربت اضافه کرده، پس از چند جوش از شربت خارج کنيد و در ظرف ديگري بريزيد. هنگامي که همه ميوه ها به اين روش پخته شد، شربت را روي حرارت ملايم به مدت 9-8 دقيقه بجوشانيد تا کمي غليظ شود. حالا از روي حرارت برداريد تا خنک شود. سپس به ظرف حاوي ميوه ها بيفزاييد و در يخچال قرار دهيد تا خنک شود. در نهايت آن را سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image