مواد لازم: مقدار
آرد سفيد: 225 گرم
بيكينگ پودر: دو قاشق چاي خوري
نمك : يك چهارم قاشق چاي خوري
كره يا مارگارين: 100 گرم
شكر : 100 گرم
رنده پوست يك عدد پرتقال
شكلات ساده خرد شده : 75 گرم
تخم مرغ زده شده : يك عدد
طرز تهيه:
آرد را در ظرف گودي همراه با بيكينگ پودر و نمك الك كنيد. كره را كه از قبل در دماي اتاق قرار داده ايد تا كمي نرم شود، به آن اضافه كرده، با دست مخلوط كنيد تا مخلوط به صورت خرده هاي مغز نان درآيد. شكر، پوست پرتقال و شكلات را اضافه كنيد و خوب مخلوط نماييد. تخم مرغ را بيفزاييد و مخلوط كنيد تا خمير نسبتاً سفتي به دست آيد.
خمير را به 12 قسمت تقسيم كنيد و هر يك را به صورت دايره اي روي يك قطعه كاغذ روغني كه در سيني فر انداخته ايد، قرار دهيد. در ميان دايره هاي خميري فاصله كافي براي پف كردن بيسكويت در نظر بگيريد.
بيسكويت ها را به مدت 20 دقيقه يا تا زماني كه پف كرده و طلايي شوند در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد بپزيد. اين بيسكويت ها را مي توانيد تا سه روز نگاه داريد.
منبع: www.vista.ir