مواد لازم:
گوشت بره بدون چربي: 500گرم
پياز ريز: 12عدد
فلفل دلمه اي سبز و خرد شده : 2 عدد
گوجه فرنگي کوچک: 12عدد
قارچ کوچک: 12عدد
برش هاي ليمو و رزماري: به ميزان لازم
مواد لازم براي مزه دار کردن گوشت
ليمو ترش: 1عدد
سس سويا: 3 قاشق سوپخوري
پياز خردشده: 1 عدد
مريم گلي خشک شده و رزماري: يک دوم قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
انرژي کل: 1900 کيلوکالري
روش تهيه:
آب ليموترش را بگيريد و با سس سويا، روغن زيتون، سبزي هاي معطر، نمک و فلفل در ظرفي بريزيد. قطعات گوشت را در آن بريزيد و هم بزنيد. در ظرف را بگذاريد و آن را به مدت 7-6 ساعت در يخچال قرار دهيد گهگاه مواد را هم بزنيد تا گوشت ترد و مزه دار شود.
سپس گوشت را از داخل مواد خارج کنيد و به همراه پياز، فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي و قارچ، به سيخ (چوبي) بکشيد. سپس کباب را روي اجاق يا در گريلي که از قبل گرم شده، براي 15-10 دقيقه قرار دهيد. در طول پخت کباب ها؛ با قلم مو از موادي که براي مزه دار کردن گوشت تهيه کرده بوديد، بر روي آنها بماليد تا از خشک شدن گوشت جلوگيري شود. کباب ها را با برش هاي ليمو و رزماري و در صورت تمايل به همراه برنج سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100