مواد لازم:
گوشت بره: 200گرم
ماست کم چرب پاستوريزه: 1پيمانه (150 ميلي ليتر)
ليموترش (آب گرفته شده) : 1عدد
فلفل سياه: يک دوم قاشق چايخوري
پياز خرد شده کوچک: 1عدد
گوجه فرنگي دو نيم شده کوچک: 4عدد
قارچ: 125 گرم
فلفل دلمه اي مکعبي خرد شده متوسط: 1عدد
نمک: به مقدار لازم
انرژي کل 500 کيلوکالري
روش تهيه:
چربي هاي گوشت را بگيريد و به تکه هاي کوچک برش دهيد. ماست، آب ليموترش، فلفل و پياز را مخلوط کنيد و تکه هاي گوشت را به مدت 24 ساعت در اين مخلوط قرار دهيد.
به ترتيب تکه هاي گوشت، گوجه فرنگي، قارچ و فلفل دلمه اي را داخل سيخ چوبي کنيد. سيخ ها را روي کباب پز به مدت 15-10 دقيقه حرارت دهيد. در حين پخت، سطح کباب و سبزيجات را به مخلوطي که گوشت را درون آن خوابانده بوديد، آغشته کنيد تا سطح آنها خشک نشود. در پايان پخت، نمک را به کباب اضافه کنيد. اين کباب را مي توانيد همراه با برنج ميل نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100