جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلوي مخلوط هندي
-(4 Body) 
پلوي مخلوط هندي
Visitor 295
Category: دنياي فن آوري
اين پلوي مخلوط در کشور هندوستان به برياني بادام هندي و سبزيجات معروف است و از جمله غذاهاي رسمي‌اي است که به‌عنوان شام مهماني‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
? مواد لازم براي 4 نفر:
- بادمجان کوچک (پوست‌کنده و خرد شود)؛يک عدد
- پياز؛ 3 عدد
- سير؛ 2 حبه
- زنجبيل تازه (پوست کنده شود)؛ يک تکه کوچک 5/2سانتي‌متري
- روغن مايع؛ 4 قاشق سوپ‌خوري
- هويج (ريز خرد شود)؛ 3 عدد
- پودر زيره؛ يک قاشق چاي‌خوري
- پودر تخم گشنيز؛ يک قاشق چاي‌خوري
- پودر فلفل قرمز؛ نصف قاشق چاي‌خوري
- عصاره سبزيجات؛ يک عدد قرص
- فلفل دلمه‌اي قرمز (خرد شود)؛ يک عدد
- برنج؛ يک‌ونيم پيمانه
- بادام هندي خام؛ 175 گرم يا يک‌ونيم پيمانه
- کشمش پلويي؛ 40 گرم يا يک‌چهارم پيمانه
- نمک و فلفل سياه؛ به‌مقدار لازم
- تخم‌مرغ آب‌پز شده؛ 2 عدد
- گشنيز؛ مقداري براي تزيين

پلوي مخلوط هندي

? روش تهيه:
1(يکي از پيازها را پوست کنده، همراه سير و زنجبيل داخل دستگاه خردکن بريزيد و 3 قاشق آب سرد به آن اضافه کنيد تا خميري نرم حاصل شود.
2 ( بقيه پيازها را نيز پوست کنده، خلالي خرد کنيد، سپس 2 قاشق سوپ‌خوري روغن در تابه‌اي بريزيد و روي حرارت بگذاريد. حالا پياز خرد شده را در آن بريزيد و کمي حرارت دهيد تا نرم شود. پس از آن، بادمجان، فلفل و هويج خردشده را نيز به روغن اضافه کرده، همراه با پياز سرخ کنيد. اين مخلوط سرخ شده را به قابلمه‌اي متوسط منتقل کنيد و بعد يک قاشق سوپ‌خوري روغن در همان تابه قبلي بريزيد و صبر کنيد تا روي حرارت داغ شود. حالا خمير پيازي را به روغن داغ اضافه کنيد و چند دقيقه حرارت دهيد، سپس آن را با پودر زيره، تخم گشنيز و فلفل قرمز مزه‌دار کنيد.
3( از طرف ديگر، قرص عصاره سبزيجات را در 3پيمانه آب‌جوش حل کنيد و آن را کم‌کم در تابه بريزيد و هم بزنيد. حالا مواد داخل تابه را به مخلوط سبزيجات سرخ‌شده داخل قابلمه اضافه کنيد و قابلمه را روي شعله زياد اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب به‌جوش آيد. حالا زير شعله را کم کنيد و بگذاريد سبزيجات کمي بپزند.
4( در اين فاصله زماني، يک قاشق سوپ‌خوري روغن را در تابه‌اي بريزيد و بادام‌زميني را در آن به مدت سه دقيقه تفت دهيد، سپس کشمش را نيز اضافه کنيد و فقط چندثانيه حرارت دهيد. پس از آن، برنج را نيز داخل قابلمه بريزيد تا برنج در آب عصاره سبزيجات، بجوشد و نرم شود.
5( پس از اينکه آب برنج تمام شد، دوسوم مخلوط بادام و کشمش را روي آن بريزيد. حالا دم‌کني را روي قابلمه بگذاريد و مدت 40 دقيقه روي حرارت کم قرار دهيد تا دم بکشد. در پايان پلوي مخلوط را در ظرف موردنظر بکشيد و باقيمانده بادام و کشمش را روي آن بريزيد و پس از تزيين با چند برگ گشنيز، ‌همراه تخم‌‌مرغ پخته سرو کنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image