جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت مربايي
-(0 Body) 
بيسکويت مربايي
Visitor 267
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم : مقدار
كره يا مارگارين : 225 گرم
پودر قند: 225 گرم
تخم مرغ زده شده : دو عدد
اسانس وانيل: چند قطره
آرد سفيد : 450 گرم
مربا يا مارمالاد توت فرنگي يا زردآلو: مقداري

بيسکويت مربايي

طرز تهيه:
آرد را در ظرف گودي الك كنيد و كره و پودر قند را در ظرفي ديگر با هم مخلوط كرده، به صورت كرم درآوريد. تخم مرغ را به مخلوط كره و پودر قند بيفزاييد و سپس وانيل را اضافه كنيد. آرد را به اين مخلوط بيفزاييد و آن را به صورت خمير نرمي درآوريد. خمير را روي سطحي كه كمي آرد روي آن پاشيده ايد، قرار داده و خوب ورز دهيد. خمير را با وردنه به قطر حدود 3 ميلي متر باز كنيد و به صورت دايره هاي كوچك و يا هر قالب دلخواه ديگري قالب بزنيد. در صورتي كه از قالب گرد استفاده مي كنيد، جزئيات صورتك را با ايجاد دو دايره خالي به جاي چشم ها و يك شكاف به عنوان دهان صورتك روي نيمي از دايره ها اجرا كنيد. بيسكويت ها را در سيني فري كه از قبل با يك قطعه كاغذ روغني پوشانده ايد، بچينيد و به مدت 15 دقيقه يا تا زماني كه طلايي شوند، در فر با درجه حرارت 190 درجه سانتي گراد يا 375 درجه فارنهايت بپزيد. سپس با سيني از فر خارج كرده، بگذاريد در سيني سرد شوند. پس از آنكه كمي سرد شدند از سيني خارج كرده و روي شبكه سيمي كاملاً سرد كنيد.
پس از سرد شدن كامل بيسكويت ها روي بيسكويت هاي ساده كمي مارمالاد بماليد و يك بيسكويت با طرح صورتك را روي آن قرار دهيد. در ميان اين بيسكويت ها مي توانيد انواع مارمالاد از قبيل مارمالاد تمشك، پرتقال و يا شكلات بريزيد. همچنين با انواع قالب ها مي توانيد بيسكويت هايي با طرح هاي متنوع و مختلف درست كنيد.

ادامه دارد... منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image