مواد لازم:
عدس قرمز: 100گرم يا نصف ليوان
کرفس خرد شده : 35گرم
هويج: 1عدد متوسط
آب : 2ليوان
خرده هاي وسط نان باگت: 2 ليوان
گشنيز خشک: نصف قاشق چايخوري
پودر زيره: نصف قاشق چايخوري
آرد ساده : 2 قاشق سوپخوري
سفيده تخم مرغ: 1عدد
جعفري تازه خردشده: 1 قاشق سوپخوري
روغن: به ميزان لازم
مواد لازم جهت تهيه سس:
ماست کم چربي: نصف ليوان
نعناع تازه ساطوري شده: 1 قاشق سوپخوري
سير له شده: 1 حبه کوچک
آبليموي تازه: 1قاشق چايخوري
انرژي کل: 1000 کيلوکالري
روش تهيه:
عدس، کرفس و هويج را با آب داخل قابلمه کوچکي بريزيد و بگذاريد با حرارت کم بپزد (در ظرف بسته باشد). وقتي مخلوط به طور کامل غليظ شد از روي حرارت برداريد تا سرد شود. نيمي از خرده هاي نان را اضافه کنيد و گشنيز و پودر زيره را به آن بيفزاييد. سپس از مخلوط برداريد و به صورت گرد درآوريد و در آرد بغلتانيد. بعد در سفيده تخم مرغ و در نهايت در مخلوط نيمي ديگر از خرده هاي وسط نان و جعفري خرد شده بلغتانيد. کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنيد و در کنار سس ماست و سبزي سرو نماييد.
براي تهيه سس ماست و نعناع همه مواد را با هم و به طور کامل مخلوط کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100