مواد لازم:
روغن زيتون: 1 قاشق سوپخوري
پياز خلالي خرد شده بزرگ: 1عدد
سير خردشده: 1حبه
هويج خلالي خرد شده متوسط: 3عدد
کرفس خرد شده: 2عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جوي پوست کنده: 15گرم
سينه مرغ بدون استخوان و پوست متوسط: 4عدد
عصاره مرغ: 3 ليوان:(750 ميلي ليتر)
سينه متوسط: 3عدد
انرژي کل 2700کيلوکالري
روش تهيه:
در ظرف مناسبي روغن زيتون بريزيد، پياز را در آن تفت دهيد تا نرم شود. سير، هويج، کرفس، نمک و فلفل را بيفزاييد و براي مدت 5 دقيقه تفت دهيد. جو (از شب قبل خيس کنيد) را اضافه نماييد.سپس سينه مرغ و عصاره مرغ را اضافه کنيد تا به جوش آيد. در اين مرحله حرارت را کم کنيد، در ظرف را بگذاريد و حدود 1/5-1 ساعت بپزيد. هسته هاي سيب را جدا نماييد و آنها را به قطعات مساوي برش دهيد و به ظرف پخت اضافه کنيد. حدود 15 دقيقه ديگر بپزيد. سپس درظرف مخصوص سرو بکشيد و با جعفري تازه تزيين وسرونماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100