جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزا چهارفصل‌
-(3 Body) 
پيتزا چهارفصل‌
Visitor 298
Category: دنياي فن آوري
اين‌ پيتزا با چهار طعم‌ مختلف‌، هر ذايقه‌اي‌ را راضي‌ خواهد كرد.
?مواد لازم‌:
خمير پيتزاي‌ آماده‌: يك‌ عدد (بستگي‌ به‌ تعدادنفرات‌ دارد)
مواد لازم‌ براي‌ روي‌ خمير:
كنسرو ميگو: 220 گرم‌
قارچ‌: 8 عدد
پنير پيتزا: 125 گرم‌
كنسرو ماهي‌ كيلكا يا كولي‌: 60 گرم‌
آرتيشو (كنگر فرنگي‌): 2 قوطي‌
گوشت‌ گوساله‌: 125 گرم‌
گوجه‌ فرنگي‌ متوسط: 4 عدد
نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چايخوري‌
آويشن‌: نصف‌ قاشق‌ چايخوري‌
روغن‌ زيتون‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
ريحان‌، مرزه‌ و جعفري‌: مقداري‌ براي‌ تزيين‌

پيتزا چهارفصل‌

?طرز تهيه‌:
در مرحله‌ اول‌ كمي‌ آرد روي‌ سطح‌ تميزي‌بپاشيد. خمير پيتزا را دو قسمت‌ كرده‌ و به‌ قطر 25سانتي‌متر پهن‌ كنيد. سيني‌ فر را چرب‌ كرده‌ وخميرها را در آن‌ قرار دهيد. حاشيه‌ خمير را كمي‌به‌ طرف‌ داخل‌ تا كنيد تا لبه‌ آن‌ كمي‌ كلفت‌تر شودو تا زماني‌ كه‌ مواد روي‌ پيتزا را آماده‌ مي‌كنيد،آن‌ را در محل‌ گرمي‌ قرار دهيد. فر را روي‌200درجه‌ سانتي‌گراد (400 درجه‌ فارنهايت‌)گرم‌ كنيد.
در مرحله‌ بعد آب‌ قوطي‌ آرتيشو و ميگو راخالي‌ كنيد و آرتيشو را 4 قسمت‌ كنيد. قارچ‌ها رانيز شسته‌ و ورقه‌ ورقه‌ كنيد. آن‌ گاه‌ گوشت‌ها راباريك‌ باريك‌ بريده‌ و پنير را رنده‌ و هسته‌هاي‌زيتون‌ را نيز بگيريد. هر كدام‌ از ماهي‌هاي‌ كيلكا رااز وسط نصف‌ كنيد و روي‌ گوجه‌ فرنگي‌هاآبجوش‌ بريزيد و بگذاريد 30 ثانيه‌ در آن‌ باقي‌بماند. با ريختن‌ آب‌ سرد روي‌ گوجه‌ها، پوستشان‌را به‌ راحتي‌ جدا كنيد. سپس‌ گوجه‌ها را به‌ شكل‌نگيني‌ خرد كنيد و در كاسه‌اي‌ بريزيد و نمك‌ وآويشن‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نماييد.
در اين‌ هنگام‌ هر خمير را به‌ 4 قسمت‌ تقسيم‌كنيد. يك‌ قسمت‌ را با ميگو و آرتيشو، يك‌ قسمت‌را باقارچ‌ و گوشت‌، قسمت‌ سوم‌ را با پنير، زيتون‌ وماهي‌ و قسمت‌ آخر را با گوجه‌ فرنگي‌ها بپوشانيد.روغن‌ را روي‌ پيتزا بريزيد و بگذاريد به‌ مدت‌ 35دقيقه‌، تا زماني‌ كه‌ خمير برشته‌ و طلايي‌ شود، درفر بماند. وقتي‌ نيمي‌ از زمان‌ پخت‌ طي‌ شد، جاي‌سيني‌ها را با هم‌ عوض‌ كنيد.
در مرحله‌ آخر پيتزا را چهار تكه‌ كرده‌ و باسبزيجات‌ تازه‌ تزيين‌ كرده‌، گرم‌ روي‌ ميز بچينيد.
?ارزش‌ غذايي‌:
كالري‌: 45 كيلو كالري‌
پروتئين‌: 23 گرم‌
چربي‌: 18 گرم‌
هيدرات‌ كربن‌: 45 گرم‌
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image