مواد لازم:
گوشت چرخکرده: 500گرم
پياز رنده شده: 1عدد متوسط (80گرم)
سير رنده شده: 1حبه
خرده نان تازه: 1پيمانه
تخم مرغ: 1عدد
سس گوجه فرنگي: 2قاشق سوپخوري
فيله گوجه فرنگي خرد شده : 1عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آويشن: يک دوم قاشق چايخوري
سس مخصوص گوشت: يک چهارم پيمانه
جعفري تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوري
ساقه پيازچه براي تزيين: به ميزان لازم
انرژي کل 1800 کيلوکالري
روش تهيه:
گوشت چرخکرده را همراه با پياز و سير رنده شده، خرده هاي نان تازه، تخم مرغ و سس گوجه فرنگي مخلوط کنيد و به خوبي ورز دهيد تا خرده هاي نان کاملا به خورد گوشت برود. سپس گوجه فرنگي را همرا با نمک و آويشن به مواد اضافه کنيد و با هم مخلوط نماييد. از مواد آماده شده به اندازه يک نارنگي کوچک برداريد و در دست گرد و کمي پهن کنيد و30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس سس مخصوص گوشت را با قلم مو روي برگرها بماليد. در ظرفي که امکان قرار دادن آن در مايکروويو باشد، مقداري روغن بريزيد و برگرها را در آن بچينيد. در ظرف را ببنيد و با قدرت 100 درصد(900وات) در مايکروويو به مدت 5 دقيقه قرار دهيد تا آب اضافي آن گرفته شود. سپس برگرها را برگردانيد و مجددا به مدت 3 دقيقه و با قدرت 100 درصد (900 وات) بپزيد. در اين مرحله مقداري سس روي برگرها بماليد و با جعفري خرد شده و ساقه پيازچه تزيين کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100