مواد لازم:
باقلاي مخصوص تازه (پاچ باقلا): 1کيلوگرم
کره يا روغن: 100گرم
سير خرد شده: 4-3 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
شويد خشک: 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 2-3 عدد
انرژي کل 500 کيلوکالري
روش تهيه:
باقلا را از پوست اول و پوست دوم جدا کنيد و بشوييد. سپس در قابلمه يا گمج (ظرف سفالي مخصوص) بريزيد و با کره و سير، کمي تفت دهيد. زردچوبه و شويد را نيز اضافه نماييد و خوب تفت دهيد. پس از اين مرحله حدود 4-3 ليوان آب بيفزاييد و اجازه دهيد. باقلا روي حرارت ملايم پخته شود. هنگامي که باقلا نيم پز شد،تخم مرغ را به صورت درسته داخل خورش بشکنيد. واجازه دهيد تخم مرغ پخته شود. سپس در ظرف سرو بريزيد و همراه کته، ماهي شور و چاشني هاي خوشمزه محلي ميل نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100