جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش به
-(0 Body) 
خورش به
Visitor 295
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

روغن مايع مخصوص سرخ کردن: 100گرم
پياز خردشده : 1عدد
گوشت ماهيچه يا مغز ران گوسفند (بدون استخوان): نيم کيلو گرم
به : 1کيلوگرم
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
شکر: 2-1 قاشق سوپخوري
آبليموي تازه: 4-3 قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده: 3-2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
انرژي کل 2700 کيلو کالري

روش تهيه:
 

مقداري روغن در ظرف مناسبي بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس گوشت را اضافه کنيد و کمي ديگر تفت دهيد. 2-3 ليوان آب اضافه نماييد و اجازه دهيد با حرارت ملايم پخته شود. در اين فاصله به را پوست گرفته، چهار قاچ کنيد. حالا دانه هاي آن را جدا کرده و به قطعات نسبتا ضخيم برش دهيد. در تابه کمي روغن بريزيد و به را در آن تفت دهيد. در اواخر پخت به را به گوشت اضافه کنيد (توجه داشته باشيد به نبايد زياد له شود). رب گوجه فرنگي را نيز در کمي روغن تفت دهيد و به همراه شکر، آبليمو، زعفران، نمک و فلفل به خورش بيفزاييد. اجازه دهيد خورش با حرارت ملايم بجوشد و جا بيفتد.
پيشنهاد: در صورت تمايل مي توانيد خورش به را با لپه نيز تهيه نماييد. در اين صورت 100گرم لپه را کمي با روغن تفت دهيد و به گوشت اضافه کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image