جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش آبغوره
-(0 Body) 
آش آبغوره
Visitor 325
Category: دنياي فن آوري


مواد لازم:
 

برنج: 1ليوان (200گرم)
لوبيا چشم بلبلي: يک دوم ليوان (100گرم)
عصاره گوشت: 3 ليوان (750ليتر)
سبزي خرد شده (تره و جعفري):1کيلوگرم
گوشت چرخکرده: 250گرم
پياز رنده شده: 1عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه: به مقدارلازم.
رب گوجه فرنگي: 2-3 قاشق سوپخوري
روغن مايع: 4-3 قاشق سوپخوري
پياز داغ: 5-4 قاشق سوپخوري
نعناع داغ: 4-3 قاشق سوپخوري
آبغوره: 1/5 -1 ليوان
انرژي کل3000 کيلوکالري

روش تهيه:
 

برنج و لوبيا را جداگانه با آب گرم به مدت 4-3 ساعت خيس کنيد. لوبيا را با مقداري آب ونمک بپزيد و سپس از صافي رد کنيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
در ظرف مناسبي برنج را با عصاره گوشت و مقداري آب بپزيد. سپس سبزي و لوبيا را بيفزاييد و صبر کنيد تا دوباره آش جوش بيايد. گوشت چرخکرده را با پياز، نمک و فلفل مخلوط کنيد. و کوفته ريزه تهيه نماييد و در کمي روغن تفت دهيد و به آش در حال جوش اضافه کنيد. رب گوجه فرنگي را در روغن تفت دهيد و زردچوبه را بيفزاييد و کمي ديگر تفت دهيد و سپس به همراه پياز داغ، نعناع داغ، نمک و فلفل به آش بيفزاييد و اجازه دهيد تا آش بجوشد و جا بيفتد. در نهايت آبغوره را اضافه کنيد وپس از چند جوش از روي حرارت برداريد. اکنون با نعناع داغ و پياز داغ تزيين و سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image