مواد لازم:
روغن مايع: 2 قاشق سوپخوري
نان تست: 6عدد
کره: 50گرم
زرده تخم مرغ: 2عدد
تخم مرغ: 1عدد
شکر: 3 قاشق سوپخوري
خامه: 50گرم
پوست ليموترش رنده شده: يک دوم قاشق چايخوري
دارچين: 1 قاشق چايخوري
ميوه هاي خشک خردکرده: 2 قاشق سوپخوري
کشمش بي دانه: 2قاشق سوپخوري
مغز بادام، پسته و بادام هندي: 50گرم
انرژي کل 2000 کيلوکالري
روش تهيه:
کف ظرف ديواره کوتاه نسوزي را با روغن مايع چرب کنيد. لبه نان هاي تست را ببريد و برش بزنيد.تا مثلثي شوند. سپس به صورت عمودي کف ظرف بچينيد. کره را روي حرارت قرار دهيد و پس از آنکه ذوب شد، با دقت روي تمام اسلايس هاي تست بريزيد. زرده هاي تخم مرغ را به همراه يک عدد تخم مرغ کامل داخل کاسه اي بريزيد و با چنگال بزنيد. سپس شکر، خامه، پوست ليموترش و دارچين را بيفزاييد و کاملا هم بزنيد. حالا تمامي ميوه هاي خشک و مغزها را در اين سس بريزيد و ترکيب آماده شده را بين نان هاي تست و سطح نان ها بريزيد تا کاملا آغشته به سس شوند. سپس ظرف نان هاي تست را ابتدا نيم ساعت در يخچال و بعد در طبقه وسط فر(که از قبل گرم شده است) با حرارت 180 درجه سانتيگراد و به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا سطح تست ها طلايي شود وآجيل ها برشته گردند.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100