مواد لازم:
نان تست: 6 تکه
کره : 30گرم
عسل: 6 قاشق سوپخوري
کنجد بوداده: 150گرم
زنجبيل: 1 قاشق چايخوري
انرژي کل 1800کيلوکالري
روش تهيه:
نان تست را در فر کمي گرم کنيد و مقداري از کره روي آن بماليد. يک قاشق عسل روي نان قرار دهيد و با چاقو عسل را درتمام سطح نان پهن کنيد. کنجد را در تابه کمي حرارت دهيد تا خامي آن گرفته شود. سپس زنجبيل را اضافه نماييد. نان تست عسلي را در اين مخلوط قرار داده و کمي با دست فشار دهيد تا کنجد روي نان بچسبد و سپس در ظرف مورد نظر قرار دهيد و سرو نماييد. اين نان تست مخصوص صبحانه مي باشد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100