مواد لازم:
بادمجان: 2 کيلوگرم
سبزي معطر خرد شده تازه يا خشک شده( نعناع، شويد، مرزه، ترخون، ريحان، گشنيز، جعفري و چوچاق):250گرم (1 ليوان)
سير: 1 بوته
فلفل قلمي تند: 3-2 عدد
گوجه فرنگي نارس نگيني خرد شده: 300گرم(5-4گرم)
فلفل دلمه اي( سبز، قرمز، زرد نارنجي) ريز خرد کرده: نيم کيلوگرم
آبغوره يا سرکه: 1 کيلوگرم
نعناع خشک: 1 قاشق سوپخوري
ادويه ترشي: 1 قاشق سوپخوري
نمک: 1 قاشق سوپخوري
انرژي کل 1100 کيلوکالري
روش تهيه:
بادمجان خام را رنده يا ساطوري کنيد و درون يک تنظيف بريزيد، فشار دهيد و آبش را بگيريد. سبزي هاي معطر را هم بسيار ريز خرد کنيد. هر چه قدر سبزي ريزتر شود طعم و رنگ ترشي بهتر خواهد شد. سير را رنده کنيد و فلفل تند را خرد يا چرخ نماييد. در ظرف مخصوص ترشي، بادمجان ساطوري شده، گوجه فرنگي خرد شده، سبزي هاي خرد شده، سير، فلفل دلمه اي و فلفل تند را بريزيد و مخلوط سرکه يا آبغوره، نعناع، ادويه و نمک را نيز به آن بيفزاييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100