جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آزمون آمادگي جسماني
-(5 Body) 
آزمون آمادگي جسماني
Visitor 304
Category: دنياي فن آوري
شما درباره آمادگي جسماني خودتان چقدر آگاهي داريد؟ با شرکت در آزمون 10سوالي زير و مراجعه به پاسخنامه‌اي که در انتهاي اين آزمون آمده، اطلاعات خودتان را در اين خصوص محک بزنيد.
1 کسي که وزنش ايده‌آل است و نيازي به کاهش وزن ندارد، مجبور نيست ورزش کند.
صحيح /غلط
2 براي دستيابي به تناسب اندام، عضويت در يک باشگاه ورزشي و استفاده از لوازم ورزشي ضرورت دارد.
صحيح /غلط
3 حداقل 60 دقيقه فعاليت بدني و ورزش در روز توصيه مي‌شود.
صحيح /غلط
4 ورزش‌هاي لازم براي تناسب اندام شامل ورزش‌هاي ايروبيک يا هوازي، آمادگي عضلاني، ورزش‌هاي کششي و.... است.
صحيح /غلط
5 اگر پرتحرک هستيد و ورزش مي‌کنيد، مي‌توانيد بدون محدوديت، غذا بخوريد.
صحيح /غلط
6 فعاليت جسماني منظم، نياز به مصرف برخي داروها را کاهش مي‌دهد.
صحيح/ غلط
7 ورزش بعد از 65 سالگي ضرورت ندارد.
صحيح /غلط
8 بهترين راه براي رسيدن به تناسب اندام شروع برنامه‌هاي ورزشي است.
صحيح /غلط
9 اگر انرژي کافي براي انجام فعاليت‌هاي جسماني نداريد، بهتر است آن را متوقف کنيد.
صحيح /غلط
10 براي بهره‌مندي از مزاياي فعاليت‌هاي جسماني و ورزش بهتر است هرگز آن را قطع نکنيد.
صحيح /غلط

آزمون آمادگي جسماني

پاسخنامه
غلط. فعاليت بدني نقش مهمي در سلامت دارد. مهم نيست که وزن‌تان ايده‌آل باشد يا نه؛ در کنار داشتن وزن ايده‌آل، ورزش مزاياي ديگري هم براي بدن دارد که از آن جمله مي‌توان به اين موارد اشاره کرد: ورزش خلق و خوي شما را بهتر مي‌کند، خطر ابتلا به بسياري از بيماري‌ها را در شما مي‌کاهد، سبب تقويت عضلات قلب و عروق و حتي ريه‌هاي‌تان مي‌شود و خواب راحت‌تر و حتي بهبود روابط جنسي شما را به دنبال خواهد داشت.
غلط. لازم نيست براي داشتن بدني خوش فرم و اندام زيبا، هزينه صرف کنيد و لوازم ورزشي گران‌قيمت بخريد. اگر کمي دقت کنيد، مي‌توانيد ببينيد که ورزش‌هاي گروهي در پارک نزديک محل زندگي شما انجام مي‌شود. شما هم مي‌توانيد به اين گروه بپيونديد. حتي مي‌توانيد با پياده‌روي شروع کنيد، از پله بالا و پايين برويد، از کتابخانه‌ها يا مغازه‌هاي فروش لوازم ورزشي يک سي‌دي آموزشي ورزش بخريد. ببينيد چه مکان‌هايي را مي‌توانيد بدون اينکه سوار خودروشويد پياده برويد و کارهاي معمول خود را با قدم زدن انجام دهيد.
غلط. طبق توصيه‌هاي انجمن قلب آمريکا، حداقل 30 دقيقه ورزش روزانه، آن هم ورزش‌هاي آرام و سبک براي سالم ماندن کافي است. شنا و پياده‌روي را پنج روز در هفته به مدت 30 دقيقه انجام دهيد. انجام اين ورزش‌ها به همراه نرمش‌هاي کششي براي تقويت عضلات دو بار در هفته موجب سلامت شما مي‌شود، البته اگر فرصت داشتيد و بيشتر ورزش کرديد که چه بهتر. اگر هم وقت نداشتيد، 30 دقيقه ورزش کنيد. 10 دقيقه در طول روز هم کافي است.
صحيح. برنامه‌هاي آمادگي جسماني شامل ورزش‌هاي هوازي يا همان ايروبيک، ورزش‌هاي کششي براي تقويت عضلات، قواي جسماني و... است.
غلط. اگر از نظر جسماني فعال هستيد و تحرک کافي داريد، کالري بيشتري مي‌سوزانيد اما اين دليلي بر بي‌رويه غذا خوردن نيست. براي داشتن وزن ايده‌آل بايد بين دريافت کالري و مصرف کالري تعادل برقرار کرد.
صحيح. فعاليت‌هاي جسماني براي همه افراد خوب است اما بيشترين مزيت را براي کساني دارد که مبتلا به بيماري‌هايي مانند ديابت نوع دوم و فشارخون بالا هستند. فعاليت‌ جسماني سبب کاهش قند و فشارخون مي‌شود و حتي در بسياري از بيماران نياز به مصرف داروها را مي‌کاهد.
غلط. شما براي انجام فعاليت‌هاي جسماني هرگز پير نخواهيد شد. با افزايش سن توده عضلاني به طور طبيعي کاهش پيدا مي‌کند. اگر ورزش نکنيد، عضلات شما با توده‌هاي چربي جايگزين مي‌شوند. به علاوه، ورزش کردن با افزايش سن مي‌تواند باعث تقويت قواي جسماني، تعادل و هماهنگي اعضاي بدن‌تان شود.
غلط. افزايش فعاليت‌هاي بدني بهترين راه سلامت ماندن شماست اما توجه کنيد که ناگهان نبايد به ورزش‌هاي سخت بپردازيد. اگر براي مدتي ورزش را کنار گذاشته‌ايد يا اصلا تاکنون ورزش نمي‌کرديد، مثلا مبتلا به بيماري خاصي مثل ناراحتي قلبي، فشارخون بالا يا ديابت بوده‌ايد، اول بايد با پزشک خود مشورت کنيد و از او اجازه بگيريد، سپس آهسته‌آهسته شروع کنيد و به تدريج آن را افزايش دهيد.
غلط. اگرچه بايد براي انجام فعاليت‌هاي بدني انرژي کافي داشته باشيد اما بدون فعاليت‌ بدني هم انرژي نخواهيد داشت.
صحيح. حتي اگر سال‌هاي طولاني ورزش مي‌کرده‌ايد، در صورتي که ديگر ادامه ندهيد آمادگي جسماني شما به سرعت تحليل مي‌رود. پس به اين کارتان ادامه دهيد و هرگز زندگي بي‌تحرک را جايگزين زندگي پر از فعاليت و ورزش نکنيد. در صورتي که به دليل وجود بيماري مجبور به کنار گذاشتن ورزش شديد بعد از بهبود مجددا به آرامي و تدريجا ورزش را شروع کنيد.
منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image