مواد لازم:
آرد ذرت: 1 قاشق سوپخوري
کره: 20گرم
استاک گوشت: 1 ليتر
سويا سس: يک چهارم پيمانه
کنسرو ذرت: يک دوم پيمانه
سرکه : 2 قاشق سوپخوري
پاستا تالياتلي با آرد سمولينا: 150گرم
جعفري خرد شده: 2 قاشق سوپخوري
جوانه گندم: 1 پيمانه
انرژي کل1400 کيلوکالري
روش تهيه:
آرد ذرت را با کره ذوب شده به سرعت تفت دهيد و بعداستا ک گوشت را اضافه نماييد تا دانه هاي آرد ذرت در استاک حل شود. سپس سويا سس را با کنسرو ذرت و سرکه در سوپ بريزيد. حدود 10 دقيقه بعد که سوپ به جوش آمد، پاستا را بيفزاييد و هنگامي که پاستا نرم شد، جعفري خرد شده را اضافه کنيد. پس از آنکه سوپ غليظ شد، جوانه را بيفزاييد و شعله را خاموش نماييد.
يادآوري1: اين سوپ به دليل داشتن سويا سس و استاک نيازي به نمک ندارد.
يادآوري 2: در صورت دلخواه مي توانيد مقداري کرفس و هويج نگيني شده نيز به اين سوپ اضافه کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100