مواد لازم:
عدس قرمز شسته شده: حدود 1 ليوان
پياز ساطوري شده: 2 عدد
سير بزرگ: 2 حبه
هويج : 1عدد
روغن زيتون خالص: 2 قاشق سوپخوري
آب مرغ: 1/5 ليتر
سرکه يا آبليمو: 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
ارگانو: به مقدار لازم
برگ کرفس براي تزيين: به ميزان لازم.
انرژي کل700 کيلوکالري
روش تهيه:
عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط کنيد. روي حرارت متوسط مواد را به جوش آوريد و سپس حرارت را کم نماييد تا به مدت 1/5 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سرکه يا آبليمو، نمک و فلفل را بيفزاييد. اگر سوپ خيلي غليظ شده است، کمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و با برگ کرفس تزيين کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100