مواد لازم:
کدو:2عدد
روغن زيتون: 3 قاشق سوپخوري
قارچ: 200گرم
آبليمو: 1قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي: 4عدد
زيتون سياه: 10عدد
کنجد: 2قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي زرد: يک دوم عدد
سرکه خرما: يک چهارم پيمانه
عسل: 1 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: مقداري
پاستاميکس: 400 گرم
جعفري خرد شده: 30 گرم
انرژي کل 2000 کيلوکالري
روش تهيه:
کدوها را به صورت نگيني خرد نماييد و با روغن زيتون کمي تفت دهيد.سپس قارچ ورقه شده را به همراه کمي آبليمو اضافه کنيد. پس از آن شعله را خاموش نماييد و گوجه فرنگي خرد شده، زيتون حلقه شده، کنجد و فلفل دلمه اي خرد شده را بيفزاييد. حالا سرکه خرما را با عسل، نمک و فلفل ترکيب کنيد و به مواد قبلي اضافه نماييد. پاستاي ميکس را در مقداري آب جوش روي حرارت قرار دهيد. وپس از 10دقيقه آبکش کنيد. سپس با مواد فوق ترکيب نماييد و در پايان جعفري خرد شده را نيز بيفزاييد و در ظرف سرو بريزيد. در صورت دلخواه مي توايند به جاي سرکه بالزاميک و عسل، از ترکيب يک سوم پيمانه شيره خرما و يک چهارم پيمانه سرکه سفيد استفاده کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100