مواد لازم:
عدس قرمز: يک سوم ليوان ( 65 گرم)
کرفس : 750 گرم
خيار: 1 عدد درشت
مغز گردوي خردشده : 100گرم
برگ اسفناج: 125 گرم
گوجه فرنگي تزييني: 300 گرم
مواد لازم براي تهيه سس
آب گوجه فرنگي: يک دوم ليوان (125 ميلي ليتر)
روغن زيتون: 1 قاشق سوپخوري
شويد تازه خرد شده : 1قاشق سوپخوري
شکر : 1قاشق سوپخوري
سير خرد شده: 1 حبه
سرکه قرمز: 2-1 قاشق سوپخوري
سس فلفل قرمز: يک دوم قاشق چايخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
انرژي کل 1000 کيلوکالري
روش تهيه:
عدس را بعد از شستن در آب سرد خيس کنيد. سپس آب اضافه آن را بگيريد و در قابلمه اي با مقدار کمي آب بپزيد تا نرم شود. سپس بگذاريد. عدس پخته شده خنک شود. کرفس را به صورت نازک برش دهيد. خيار را از طول به دو قسمت تقسيم کرده وخرد کنيد. مغز گردو را در تابه بريزيد و کمي تفت دهيد. در ظرف بزرگي عدس، کرفس، خيار، برگ اسفناج، مغز گردو وگوجه فرنگي را مخلوط کنيد. سپس سس سالاد را روي آن بريزيد و سرو کنيد. براي تهيه سس، همه مواد را به خوبي در ظرفي با هم مخلوط کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100