جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيشگيري از بيماري با ورزش
-(5 Body) 
پيشگيري از بيماري با ورزش
Visitor 307
Category: دنياي فن آوري

ورزش مي تواند از خطر ابتلا به آلزايمر بکاهد
 

محققان سوئدي مي گويند که ورزش منظم مي تواند به کاهش خطر ابتلا به بيماري آلزايمر و مقابله با تحليل قواي مغزي کمک کند. اين نتايج که در نشريه پزشکي لنست نورولوژي چاپ شده است حاصل يک مطالعه بلند مدت از وضعيت سلامتي گروهي از داوطلبان سالخورده است. خطر ابتلا به آلزايمر در آن دسته از افراد اين گروه که در دوران ميانسالي تحرک جسمي داشته اند 50 درصد کمتر از سايرين بود.
اين پندار که ورزش فکري، مانند حل جدول کلمات متقاطع ممکن است به دفع آلزايمر کمک کند از قديم رايج بوده است. اما برخي پژوهشگران مي گويند هنوز نمي توان در مورد ورزش فکري به عنوان راهي براي جلوگيري از آلزايمر اظهار نظر کرد.
در نگاه اول به نظر نمي رسد تحرک و ورزش جسمي در حفظ قواي مغزي خيلي موثر باشد. اما شواهد روز افزون حاکي از آن است که ورزش منظم مي تواند در اين زمينه موثر باشد؛ شايد بــه ايـن دليـل که بهبود فرآيند گـــردش خون باعث جــــاري شــدن خــون بـه کليـــه بخش هاي مغز مي شود. ساز و کار دقيق اين پديده مجهول است اما اميدمي رود تجارب آزمايشگاهي به روي موشي که با کمک مهندسي ژنتيک به گونه اي طراحي شده است که علائم آلزايمر را بروز دهد، چگونگي اين موضوع را روشن کند. اما مطالعه تازه ، که نشان دهنده کاهشي چشمگير در خطر قواي مغزي است، دليل ديگري براي ورزش کردن است: براي بدني سالم و مغزي سالم

نقش ورزش در جلوگيري از سرطان سينه
 

مطالعات اخير ثابت مي کند که فعاليت بدني ممکن است در جلوگيري از ابتلا به سرطان سينه موثر باشد. در آخرين مطالعه، دانشمندان بوستون در آمريکا روي اين مسأله کار کردند که آيا ورزش مي تواند درصد زنده ماندن زنان مبتلا به سرطان سينه را افزايش دهد يا خير؟ بيشترين فايده، زماني مشاهده شد که بيماران سه الي پنج ساعت در هفته ورزش مي کردند. در مقايسه با زنان غير فعال، اين زنان در عرض چهار سال، 50 درصد کاهش مرگ و مير داشته اند، ولي به هر حال اين مطالعه به جاي اينکه حالت کنترلي و مقايسه گروهي باشد، بر معاينه کلينيکي و روش توصيفي متکي بوده است. در نتيجه نمي توان با قاطعيت گفت که عواملي نظير روش زندگي آيا تاثير مستقيمي در اين نتايج دارد يا خير؟
در مورد نتايج اين تحقيق دکتر ميشل هولمز، عضو هيات علمي دانشکده پزشکي هاروارد و بيمارستان بريگهام و زنان که مديريت انجام اين تحقيق را برعهده داشته، مي گويد: شما هرگز نمي توانيد مطمئن باشيد. فقط مي توان گفت ورزش مي تواند براي شما مفيد باشد.
منبع:www.hamedan.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image