مواد لازم:
آرد سفيد : 100 گرم
کره : 1 قاشق سوپخوري
آب گوشت : 2 فنجان
آب : 1 قاشق سوپخوري
سرکه : 2 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري
ترخون : قدري
جعفري ساطوري شده : قدري
طرز تهيه:
آرد را در نصف قاشق سوپخوري کره سرخ کنيد ولي نه به اندازهاي که رنگ بياندازد. آبگوشت مخلوط آن بکنيد و بگذاريد بجوشد. در ظرف ديگر موسير و سرکه را در دو قاشق آب، کمي بجوشانيد و سپس آن را داخل سس نمائيد. پس از اينکه سس را از روي آتش برداشتيد، جعفري و ترخون ريز کرده و بقيه کره را در آن بريزيد.
منبع:www.vista.ir