? مواد لازم:
? گوشت :نيم کيلو
? پياز :2 عدد
? فلفل دلمه :1 عدد
? قارچ : چند عدد (بستگي به سليقه خودتون داره)
? کيوي :1 عدد
? سيب زميني :1 عدد
? طرز تهيه :
گوشت رو در جهت خلاف الياف بصورت برشهاي نازک به اندازه کف دست برش ميدهيم.به کمک بيفتک کوب آن را از دو طرف حسابي ميکوبيم.بعد يکي از پياز ها رو خرد و کيوي را رنده و تکه هاي گوشت را داخل اين مخلوط حدود يک ربع ميخوابانيم.از طرف ديگه پياز دوم رو خرد (درشت)و داخل روغن کمي تفت ميدهيم ولي نه در حدي که رنگش تغيير کنه بعد فلفل دلمه رو به صورت نگيني خرد ميکنيم و به آن اضافه ميکنيم و بعد از آن قارچ را با کمک چاقوي تيز نازک نازک برش ميدهيم طوري که شکل قارچ معلوم باشه (ميدونين منظورم چيه) به مواد اضافه ميکنيم.کمي که تفت داديم مواد را داخل ظرفي ميريزيم و بعد سيب زميني ها رو خلال و با حرارت زياد تو ماهيتابه يا سرخ کن سرخ ميکنيم.براي سرخ کردن گوشتها داخل ماهيتابه روغن مخصوص سرکردني ميريزيم حرارت رو بالا ميبريم .وقتي که روغن حسابي داغ شد گوشتها رو داخل روغن ميندازيم.خيلي سريع سرخ ميشه.بعد داخل ظرف بچينيد...يک يا 2 تکه گوشت + مخلوط فلفل دلمه و قارچ و پياز کنارش و سيب زميني سرخ کرده در سمت ديگه اگه ليمو ترش يا جعفري هم داشتين سمت ديگش بگذارين . براي سس هم ما سه تا سس مايونز و کچاب و خردل رو با هم مخلوط کرديم .اين غذا رو به کمک چاقو و چنگال سرو کنيد.
منبع:www.vista.ir /ع