? مواد لازم:
? روغن گياهي: 1 قاشق غذاخوري
? پياز متوسط خردشده: 1 عدد
? گوشت چرخ كرده: 500 گرم
? سس تند گوجهفرنگي: 1 فنجان
? پودر آويشن: 1 قاشق چايخوري
? چيپس ذرت: 35 گرم
? كنسرت ذرت (بدون آب): 300 گرم
? كنسرو لوبيا قرمز: 300گرم
? خمير پيتزا: 2 عدد
? پنير چدار رنده شده: 1 فنجان
? خامه سفت: نصف فنجان
? براي روي پيتزا:
? پياز قرمز بزرگ: نصف پياز
? كدو سبز بزرگ: 2 عدد
? آب ليمو: 1 قاشق غذاخوري
? خامه سفت: 2 قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:
ابتدا روغن را در ماهي تابه داغ كنيد و پياز وگوشت چرخكرده را تفت دهيد و آنقدر هم بزنيدتا گوشت قهوهاي شود. در ادامه سسگوجهفرنگي تند و آويشن را اضافه كنيد و بگذاريدتا چند دقيقه بدون درب بپزد. پس از گذشت اينمدت، اجاق را خاموش كنيد و چيپس ذرت وكنسرو ذرت و لوبيا را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.درمرحله بعد خميرهاي پيتزا را در كف سيني فربگذاريد و روي آنها را با مخلوط آماده شدهكاملا بپوشانيد و پنير چدار رنده شده را هم رويشبپاشيد.
سيني را به مدت 15 دقيقه درفر، با حرارت بالابگذاريد، تا زماني كه كاملا قهوهاي و برشته شود.كدوها و نصف پياز قرمز را كاملا چرخ كرده و آبليمو وخامه را به آن اضافه كنيد. درمرحله آخرمخلوط آماده شده را روي پيتزاي داغ بريزيد وبا بقيه خامه تزيين كنيد.
منبع:www.vista.ir