? مواد مورد نياز:
? آرد سه صفر (مخصوص قنادي): 250 گرم؛
? زرده تخم مرغ: 3 عدد؛
? خامه: 20 گرم؛
? نمک: 5 گرم؛
? آب گرم: 70 گرم؛
? روغن مايع براي استراحت خمير: 100 گرم.
? مواد لازم براي داخل خمير:
? سيب زرد: يک کيلو و نيم؛
? پودر سوخاري: 100 گرم؛
? کره آب شده: 100 گرم؛
? دارچين: 10 گرم؛
? کشمش: 70 گرم؛
? خلال بادام بو داد: 70 گرم؛
? شکر: 100 گرم.
? طرز تهيه:
زرده هاي تخم مرغ را با خامه و نمک مي زنيم و بعد آرد را اضافه مي کنيم. سپس آب را اضافه مي کنيم تا کشدار شود. (حرارت زرده هاي تخم مرغ و آب مورد نياز بايد حرارت محيط باشد). بعد خمير را با مقدار بسيار جزيي آرد گلوله مي کنيد و 20 دقيقه در روغن نگه مي داريم (خمير در روغن استراحت مي کند). پارچه سفيد و تميز را پهن مي کنيم خمير را با پشت دست و بسيار نازک روي آن باز مي کنيم. دقت کنيد که بايد خمير با حوصله باز شود.
آنگاه پودر سوخاري را روي خمير مي پاشيم و سيب ها را روي آنها پخش مي کنيم (مي چينيم). روي سيب ها را با قلمو کره آب کرده مي ماليم و سپس روي آن دارچين مي پاشيم. بعد به اندازه دلخواه شکر و بعد کشمش روي آن مي ريزيم و در آخر، خلال بادام بو داده روي آن مي ريزيم. سپس با پارچه مي پيچيم.
کف سيني فر را با قلمو و روغن چرب مي کنيم و آرد مي پاشيم و خمير را به شکل يو (U) يا نعل اسب روي سيني مي گذاريم با حرارت 150 درجه سانتيگراد، 45 دقيقه زمان مي دهيم تا شيريني آماده شود.
? نکته:
1.نازکي اين خمير بايد در خمير باقلوا باشد.
2. براي سهولت پيچيدن اين خمير يا رول کردن آن از پارچه استفاده مي شود. در صورت دسترسي نداشتن به پارچه مي توان اين خمير را روي سطح آردپاشي شده و وردنه نازک و مخصوص باز کرد. براي لطافت بيشتر اين شيريني بهتر است در طول پخت يکي دو بار از فر خارج شود و کره آب شده روي آن ماليده شود.
منبع:www.vista.ir