? مواد لازم :
? شش عدد تخم مرغ
? دو عدد پيازچه خردشده
? يک عدد گوجه فرنگي خردشده
? دو قاشق مرباخوري روغن زيتون
? نمک و فلفل
? کمي گشنيز خردشده
? کمي پونه خردشده
? طرز تهيه:
روغن زيتون را در تابه اي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس پيازچه را به آن اضافه کنيد و صبر کنيد تا براي دو دقيقه کمي تفت داده شود. سپس گوجه فرنگي هاي خردشده را اضافه کنيد و براي چند دقيقه تفت دهيد تا جايي که آب آن گرفته شده و کمي طلايي رنگ شود. سپس پونه را به مواد اضافه کنيد. سپس تخم مرغ ها را روي مواد شکسته و به آرامي هم بزنيد در همين حالت نمک و فلفل را به ميزان دلخواه به مواد بيفزاييد. پس از پخته شدن املت، گشنيز خردشده را به آن اضافه کرده و سرو کنيد.
منبع:www.vista.ir