اگر اهل چاي و قهوه هستيد در تابستان چاي و قهوه يخي را حتماً امتحان كنيد. قهوه را مطابق ذائقه خودتان با ميزان مطلوب از پودر نسكافه، شكر و آب تهيه كنيد. در مورد چاي آن را با مقداري شكر و چند قطره آبليمو كه اگر تازه باشد بهتر است آماده كنيد. سپس چند قطعه يخ را به چاي يا قهوه بيفزاييد تا خوب سرد شوند. براي اينكه اين نوشيدني ها هنگام خوردن و با ذوب شدن يخ ها آبكي و بي مزه نشوند بهتر است از قبل مقداري چاي كه به اين ترتيب آماده شده يا قهوه را در قالب هاي يخ بريزيد و بگذاريد كاملاً يخ بزند سپس از قطعات يخ زده چاي يا قهوه براي خنك كردن چاي يخي يا قهوه يخي بهره بگيريد. قهوه يخي را مي توانيد با شير هم تهيه كنيد. در اين صورت فقط كافي است جاي آب از شير استفاده كنيد يا اگر شير در خانه نداريد از پودر كافي ميت استفاده نماييد.
اغلب ما در تابستان با مخلوط كردن طالبي يا گرمك با يخ و در صورت نياز كمي شكر در مخلوط كن نوشيدني خنكي براي پذيرايي از اعضاي خانواده و مهمانان تهيه مي كنيم. اين كار با ساير ميوه هايي كه بافت نرم دارند مثل توت فرنگي و هلو نيز امكان پذير است. با مخلوط كردن برخي از ميوه ها با هم نيز مي توان نوشيدني هاي ميوه اي با طعم هاي متفاوت درست كرد. فقط توجه داشته باشيد كه همه اين نوشيدني ها بايد در همان زمان سرو تهيه شوند و بلافاصله سرو شوند زيرا ذوب شدن يخ در آنها باعث ضعيف شدن طعمشان و جدا شدن بافت ميوه از آب مي شود.
منبع:www.vista.ir