? مواد لازم براي خمير:
? تخممرغ: 2 عدد،
? آبليمو: 1 قاشق مرباخوري،
? ماست: يکدوم پيمانه،
? آب ولرم: 1 پيمانه،
? آرد: 3 پيمانه،
? نمک و فلفل و ادويه: به ميزان لازم،
? بيکينگپودر: 1 قاشق مرباخوري.
? مواد داخل پاي:
? برنج آبکش شده: 2 پيمانه،
? گوشت سينه مرغ: 2 عدد،
? قارچ: 250 گرم،
? نخودفرنگي: 1 پيمانه،
? ذرت: 1 پيمانه،
? فلفل دلمهاي: 1 پيمانه،
? زعفران: مقداري
? روغن: به ميزان لازم.
? طرز تهيه:
تخممرغ، ماست، آبليمو و آب را با هم مخلوط ميکنيم. سپس آرد و بيکينگپودر را بتدريج اضافه کرده تا خمير به دست آيد. خمير را باز کرده و در قالب پاي که کف آن را چرب کردهايم، ميريزيم. مواد داخل پاي را با کمي روغن تفت ميدهيم. برنج را به اين مخلوط اضافه کرده و هم ميزنيم. از اين مواد روي خمير پاي ريخته و با باقيمانده خمير سطح مخلوط برنج را ميپوشانيم. روي خمير را زرين کرده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 35 دقيقه قرار ميدهيم تا روي آن طلايي شود.
منبع:www.vista.ir /ع