? مواد لازم:
عدس قرمز (شسته شود) 225 گرم( حدود 1 ليوان)
پياز 2 عدد ( ساطوري شده)
سير بزرگ 2 حبه( ساطوري شده)
هويج 1 عدد( ساطوري شده)
روغن زيتون خالص 2 قاشق سوپخوري
آب مرغ 5/1 ليتر
سركه 2 قاشق سوپخوري
فلفل و نمك به مقدار لازم
برگ كرفس براي تزئين
? طرز تهيه:
عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد.
اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد.
? نكات تغذيه اي:
اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد.
منبع:www.vista.ir /ع