جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رست بيف با تخم گشنيز
-(8 Body) 
رست بيف با تخم گشنيز
Visitor 455
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
? 4 عدد استيک 180 گرمي گوشت گوساله
? 50 گرم گشنيز کوبيده
? 50 گرم دانه فلفل (کوبيده)
? حدود 2 قاشق چايخوري نمک
? نصف قاشق چايخوري فلفل سياه آسياب شده
? 40 ميلي ليتر روغن زيتون
? 100 گرم موسير
? 20 گرم آويشن تازه
? 80 ميلي ليتر سرکه
? 120 ميلي ليتر آب گوشت
? 100 گرم پياز
? 100 گرم ژامبون گوساله
? 100 ميلي ليتر آب مرغ
? 4 عدد گوجه فرنگي

رست بيف با تخم گشنيز

? طرز تهيه:
گوشت را که کمي نمک، فلفل و تخم گشنيز روي آن پاشيده ايد در گريل قرار دهيد و با حرارت متوسط بپزيد تا زماني که تا حد مطابق با ذائقه شما مغزپخت شده و روي آن کمي قهوه اي رنگ و برشته شود. در اين مدت پياز را خلال کنيد و با روغن زيتون در تابه اي تفت دهيد تا نرم شود. ژامبون را اضافه کنيد و کمي ديگر تفت دهيد. آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد آهسته بجوشد.گوجه فرنگي ها را 10 ثانيه زير آب داغ بگيريد و سپس پوست آنها را جدا کنيد. هر يک را به چهار قاچ برش بزنيد و در سيني فر چيده، کمي نمک و فلفل و تخم گشنيز يا سبزي خشک معطر روي آنها بپاشيد. اندکي روغن زيتون روي گوجه فرنگي ها ريخته و آنها را 5 دقيقه در فر بپزيد.موسير را با کمي روغن زيتون در تابه اي تفت دهيد تا عطر آن بلند شود. سرکه را به آن بيفزاييد و بگذاريد 5 دقيقه بجوشد. سپس آب مرغ و آويشن را اضافه کنيد و بگذاريد کمي ديگر بجوشد تا اندکي غليظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.
پس از آماده شدن آن را در ظرف مناسب کشيده و به صورت قطعات باريک ببريد. گوجه فرنگي ها را در يک طرف آن و مخلوط ژامبون را در سوي ديگر بريزيد. سس سرکه و موسير را روي غذا بريزيد و با چند برگ آويشن تزئين کرده سرو نماييد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image