? مواد لازم:
? 4 عدد استيک 180 گرمي گوشت گوساله
? 50 گرم گشنيز کوبيده
? 50 گرم دانه فلفل (کوبيده)
? حدود 2 قاشق چايخوري نمک
? نصف قاشق چايخوري فلفل سياه آسياب شده
? 40 ميلي ليتر روغن زيتون
? 100 گرم موسير
? 20 گرم آويشن تازه
? 80 ميلي ليتر سرکه
? 120 ميلي ليتر آب گوشت
? 100 گرم پياز
? 100 گرم ژامبون گوساله
? 100 ميلي ليتر آب مرغ
? 4 عدد گوجه فرنگي
? طرز تهيه:
گوشت را که کمي نمک، فلفل و تخم گشنيز روي آن پاشيده ايد در گريل قرار دهيد و با حرارت متوسط بپزيد تا زماني که تا حد مطابق با ذائقه شما مغزپخت شده و روي آن کمي قهوه اي رنگ و برشته شود. در اين مدت پياز را خلال کنيد و با روغن زيتون در تابه اي تفت دهيد تا نرم شود. ژامبون را اضافه کنيد و کمي ديگر تفت دهيد. آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد آهسته بجوشد.گوجه فرنگي ها را 10 ثانيه زير آب داغ بگيريد و سپس پوست آنها را جدا کنيد. هر يک را به چهار قاچ برش بزنيد و در سيني فر چيده، کمي نمک و فلفل و تخم گشنيز يا سبزي خشک معطر روي آنها بپاشيد. اندکي روغن زيتون روي گوجه فرنگي ها ريخته و آنها را 5 دقيقه در فر بپزيد.موسير را با کمي روغن زيتون در تابه اي تفت دهيد تا عطر آن بلند شود. سرکه را به آن بيفزاييد و بگذاريد 5 دقيقه بجوشد. سپس آب مرغ و آويشن را اضافه کنيد و بگذاريد کمي ديگر بجوشد تا اندکي غليظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.
پس از آماده شدن آن را در ظرف مناسب کشيده و به صورت قطعات باريک ببريد. گوجه فرنگي ها را در يک طرف آن و مخلوط ژامبون را در سوي ديگر بريزيد. سس سرکه و موسير را روي غذا بريزيد و با چند برگ آويشن تزئين کرده سرو نماييد.
منبع: www.vista.ir