? مواد لازم
? برگ اسفناج درشت 100 گرم يا 10 تا 12 عدد درشت
? ليمو ترش 1 عدد
? پودر سير يا سير له شده 1 قاشق چايخوري
? آب ماهي 2/1 فنجان
? پيازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوري
? فيله ماهي 4 قطعه ( هر كدام 150 گرم)
? نمك و فلفل به مقدار لازم
? پنير خامه اي 100 گرم
? چگونگي تهيه
آب ليمو ترش ، سير له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهي را مدت 2 تا 3 ساعت در آن بگذاريد تا طعم بگيرد . برگ سفناج را 30 ثانيه در آب گرم بگذاريد تا نرم شود بعد زير آب سرد بگيريد تا تر و تازه شود بعد در سيني پهن كنيد و فيله ماهي را روي اسفناج قرار داده آن را لوله كنيد و ماهي هاي آماده را مدت 20 تا 25 دقيقه داخل بخار پز بپزيد . آب ماهي را با پنير خامه ايي و پيازچه خرد شده روي حرارت ملايم بگذاريد تا فقط گرم شود . دلمه ماهي را داخل ظرف مناسبي قرار داده و سس پنير و پيازچه را روي آن بريزيد . مدت زمان پخت نيم ساعت است . اين مقدار براي 4 نفر در نظر گرفته شده است .
? توجه
1) انتخاب صحيح ماهي
2) رعايت زمان پخت در بخارپز
منبع: www.vista.ir