? مواد لازم
? 450گرم بادمجان خرد شده
? دو عدد پياز خرد شده
? سه حبه سير خرد شده
? دو عدد کدوي متوسط حلقه شده
? دو عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده
? دو عدد فلفل قرمز تازه خرد شده
? نيم کيلو گوجه فرنگي رسيده
? يک قاشق مربا خوري فلفل
? دو قاشق مربا خوري پونه
? يک قاشق مربا خوري تخم رازيانه
? يک فنجان و نيم لوبيا سفيد
? يک فنجان و نيم لوبيا چشم بلبلي
? سه قاشق غذاخوري آبليمو ترش
? يک قاشق مرباخوري شکر
? يک سوم فنجان گشنيز خرد شده
? طرز تهيه
بادمجان هاي خرد شده را در دو قاشق مرباخوري روغن زيتون سرخ کرده و سپس در ظرف را براي نيم ساعت گذاشته و آن را کنار بگذاريد. در تابه ديگر سه قاشق روغن زيتون ريخته و سپس پيازها را براي چهار دقيقه در آن تفت دهيد .پس از آن سير را براي يک دقيقه اضافه کنيد و پس از آن فلفل دلمه و پونه را به مواد درون تابه بيفزاييد و براي 10 دقيقه تفت دهيد. سپس گوجه فرنگي ها را بخوبي خرد کرده و با تخم رازيانه به بادمجان ها اضافه کرده و چند ليوان آب به آن بيفزاييد و صبر کنيد تا براي 20 دقيقه به آرامي با هم بپزد. سپس لوبياهاي پخته شده را با آبليمو ، شکر و گشنيز، نمک و فلفل و بقيه مواد آميخته کنيد.
منبع:www.vista.ir /ع