?براي آنکه گل کلم شما سفيد و درخشان شود، در هنگام پختن، کمي شير به اندازه يک پيمانه به آن اضافه کنيد.
?هنگام پختن نخود، لوبيا و ساير حبوبات، هيچگاه به آن نمک نزنيد، چرا که دير خواهد پخت.
?وقتي غذايي را با کره سرخ ميکنيد يک قاشق مرباخوري روغن به آن اضافه کنيد، چرا که از سوختن آن جلوگيري خواهد کرد.
?اگر هنگام پختن گوشت سفيد، مقدار بسيار کمي جوش شيرين در آب بريزيد، زودتر خواهد پخت.
?اگر سوسيس را پيش از سرخ کردن، مدت پنج دقيقه در آب بجوشانيد، کمتر از حد معمول چروکيده و يا جمع خواهد شد و به هيچ عنوان ترک نخواهد خورد.
?براي زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نيمه پر کنيد و پس از گرم شدن بقيه آب را به آن اضافه کنيد.
? سيب زميني با نمك
اگر مايليد يك سيبزميني سرخ شده وخوشمزه و با نمك داشته باشيد، قطعاتسيبزميني را پس از سرخ شدن، داخل يكپاكت كاغذي تميز بريزيد و به آن نمك اضافهكنيد. با اندكي تكان دادن پاكت، چربي اضافي بهكاغذ جذب شده و سيبزمينيها نمك را به خودخواهند گرفت.
? قارچ تازه
براي آنكه قارچ شما هنگام نگهداري دريخچال، پلاسيده و كوچك نشود، هيچگاه آنها رادرون كيسههاي پلاستيكي بدون منفذ قرارندهيد، بلكه داخل پاكت كاغذي گذاشته و دريخچال نگهداري نماييد. كاغذ باعث خواهد شدكه قارچها نفس كشيده و در هواي مرطوبيخچال، تازه و شاداب بمانند.
? نگهداري كاهو و كرفس
كاهو و كرفس را اگر داخل پاكت كاغذيگذاشته و درون يخچال قرار دهيد، براي مدتبيشتري تروتازه خواهند ماند. كيسههايپلاستيكي براي نگهداري اينگونه سبزيجات جالبنيستند. توجه داشته باشيد كه برگهاي خارجيكاهو يا كرفس را تا لحظه استفاده از آنها جدانكنيد.
? گرفتن چربي غذا
براي گرفتن چربي اضافي از غذا، دو پاكتكاغذي را با يك ورقه دستمال يا حوله كاغذيپوشانده و روي غذا بگذاريد. براي اين منظورروزنامه نيز موثر است.
? جلوگيري از سوختن كره
وقتي غذايي را با كره سرخ ميكنيد، يك قاشقمرباخوري روغن به آن بيفزاييد. از سوختن آنجلوگيري خواهد كرد.
? پختن تخم مرغ بدون ترك
وقتي ميخواهيد تخم مرغها را بپزيد تاسفتشود، مقداري سركه به آن اضافه كنيد.
اين كار از شكستن تخم مرغها در داخل آب وخارج شدن سفيده تخم مرغ جلوگيري خواهدكرد.
? ذوب يخ مرغ با آب نمك!
هنگامي كه ميخواهيد مرغ منجمدي را ذوبكنيد، آن را درون آب سردي كه مقدار زيادينمك در آن حل كردهايد، قرار دهيد. اينكارباعث خواهد شد كه خون باقي مانده در آنخارج شود و گوشت سينه مرغ، سفيدتر و پاكيزهترگردد.
? مغز گردوي سالم
اگر مي خواهيد مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنيد، گردوها را يک شب تمام، داخل آب نمک خيس کنيد، سپس به آرامي پوست آن را شکسته و مغزگردو را بيرون بياوريد.
? رسيده شدن هلوي نارس
اگر مي خواهيد هلوي کال به سرعت رسيده شود، هلوها را در جعبه اي که با روزنامه آن را پوشانده ايد، قرار دهيد. به اين ترتيب گاز هاي تصاعد خارج نشده و باعث رسيدن سريع هلو مي شود.
?خشک کردن گوجه فرنگي
اگر پيدا کردن گوجه فرنگي خشک سخت است راحت و بدون دردسر ميتوانيد آنرا در خانه تهيه کند. يک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نيم ميکنيم و در سيني چيده و در مقابل آفتاب قرار ميدهيم تا خشک شوند.
يک روش ديگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نيم کرده و روي آنها نمک پاچيده و در سيني فر روي حرادت 100 درجه سانتي گراد به مدت 8 ساعت قرار ميدهيم تا خشک شوند. گوجه ها را در شيشه اي تميز ريخته کمي سير تازه لابه لاي آنها گذاشته و با روغن پر ميکنيم. اگر روغن زيتون در دسترس داريد که چه بهتر. در بوفه ايتاليائي که دستور چند غذا رو داده بودم بايد ديده باشين که از گوجه فرنگي خشک زياد استفاده شده بود ودر ضمن هر نوع سالادي هم که تهيه ميکنيد ميتوانيد اين گوجه ها را اضافه کنيد. معمولا در خيلي غذاهاي ايتاليائي و اسپانيائي گوجه خشک زياد مصرف ميشود.
منبع:www.vista.ir