? مواد لازم:
? جو
? سيب زميني
? هويج
? نخود فرنگي
? آب مرغ
? کمي نمک
? خامه
? شير
? آبليمو و آبغوره
? طرز تهيه :
اول جو و يه سيب زميني کوچولو (رنده شده) و هويج (رنده شده) را مي گذاريم آرام آرام بپزند. البته بايد مواظب باشيد که سر نره چون جو باعث مي شه که غذا زود سر بره. مي تونيد همان ابتدا آب مرغ را هم بريزيد تا اين مواد با آب مرغ بپزند. البته مي تونيد از پاچه هم استفاده کنيد. يه پاچه کوچيک گوسفند را بگذاريد خوب بپزه. بعد استخوانهاشو جدا کنيد و خود پاچه را چرخ کنيد و به سوپتون اضافه کنيد که باعث مي شه فوق العاده لذيذ بشه. توي يک ظرف جدا يک قاشق آرد را کمي بو مي ديم. فقط به اندازه اي که بوي خامي اش از بين بره. مواظب باشيد رنگش تغيير نکنه. چون آرد زود تغيير رنگ مي ده. کمي کره به آرد اضافه مي کنيم. و آرام آرام هم مي زنيم تا کم کم آرد توي کره حل بشه. بعد اين مخلوط را به سوپمون اضافه مي کنيم. اين باعث مي شه که لعاب سوپ زياد بشه. اين ترکيب را مي تونيد توي تمام آش و سوپهاتون و حتي خورشها اضافه کنيد تا حسابي لعاب دار بشن. الان وقت اضافه کردن شيره. شير را هم که اضافه کرديم مي گذاريم چند تا جوش با آن بزند. بعد چند دقيقه مانده به سرو غذا توش آبغوره و آبليمو مي ريزيم و کنسرو نخودفرنگي را هم در همين مرحله ميريزيم فقط صبر مي کنيم تا يکي دو تا قل بزنه نه بيشتر. اگر آب مرغتون نمک نداشته مي تونيد نمک را هم در همين مرحله بهش اضافه کنيد. بعد خامه را با شير کمي رقيق مي کنيم و براي تزيين روي سوپ مي ريزيم و سرم مي کنيم. البته کمي قبلش به منم زنگ بزنيد تا با هم اين سوپ خوشمزه را بخوريم. بالاخره هر چي باشه مهمون حبيب خداست و وقتي سر سفره خونه اي باشه برکت آن سفره زياد مي شه.
منبع:www.vista.ir /ع