مواد مورد نياز :
كره:30 گرم
ذرت پرك شده :100 گرم
عسل:80 گرم
پودر نارگيل :30 گرم
خامه :25 ميلي ليتر
گردوي خرد شده :100 گرم
شكر :100 گرم
بادام :50 گرم
شيوه پخت :
1 ـ كره را داخل تابه گرم كنيد .
2 ـ خامه ، عسل و شكر را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر كاملاً حل شود.
3 ـ نارگيل ، ذرت ، گردو و بادام خرد شده را به مواد فوق اضافه كرده و خوب هم بزنيد.
4ـ مواد را با فاصله روي كاغذ روغني بريزيد .
5 ـ ديس را به مدت 10 دقيقه با حرارت متوسط داخل فر قرار دهيد .
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي،شماره 80.